Valitettavasti suomalainen oikeusjärjestelmä on hyvin sokea narsisteille ja heidän toiminnallaan. Vaikka laki antaisi mahdollisuuksia toimia, niin Suomalaisen oikeustoiminnan heikko tila johtaa siihen, että liian moni uhri ei saa apua ja joutuu vielä tukalampaan tilanteeseen, jos yrittää hakea apua. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat.

Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua. Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen: Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Narsisti tuhosi Marjon elämän: Tai niin hän ainakin kuvitteli, ennen kuin elämä muuttui jokapäiväiseksi selviytymistaisteluksi.

Pelissä olivat sekä terveys että omaisuus. Alkuun mies olikin herrasmies. Hän osteli Marjolle kukkia, suklaata ja muita lahjoja. Heti puheeksi avioliitto Asiat etenivät nopeasti. Siellä autossa oli aivan helvetillinen haju. En tiedä mistä mies keräsi sen kaiken raivonsa. Lopulta naapuritkin leirintäalueella alkoivat ihmetellä miehen käytöstä.

Helvetti alkoi häämatkalla Naimisiin pariskunta meni reilun vuoden kuluttua ensitreffeistä. Kun Marjo huomautti miehelle lyömisestä ja tönimisestä, tämä loukkaantui syvästi. Mies odotti pimeässä huoneessa Väkivalta oli sekä henkistä että fyysistä.

Koska omaisuus oli kiinni talossa, Marjo ei voinut niin vain lähteä pois. Miksi Marjo sitten haluaa puhua kokemuksistaan toimittajalle?

Marjon nimi on muutettu asianosaisten suojelemiseksi. Tuulan karismaattinen sulhanen olikin tunnekylmä narsisti: Nuoren parin elämä oli yhtä rakkauden huumaa.

Karismaattinen sulhanen hurmasi heti Moderaattori tarkistaa viestin sisällön mahdollisimman pian. Markku Ahdeoja Kertomus on valitettavan tuttua. Vaikutusvaltainen narsisti saa aikaan kaaoksen, jonka selvittelyyn menee kauan Narsistit ovat kuitenkin aika arkoja ihmisiä ja luonteeltaan heikkoja. Ilmoita asiattomasta kommentista Kertomus on valitettavan tuttua. Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi! Selaimesi Javascript ei ole päällä Sivusto tarvitsee toimiakseen Javascriptin.

Joku yksinäinen nainen luki kirjaa suuren aurinkovarjon alla — upeat rinnat, lieko omat? Asetuimme suurehkon, meriveden rapauttaman, kiven juurelle. Levitimme suuren viltin hiekalle, kaivoimme rantakassista esiin aurinkorasvat ja öljyt.

Heitin shortsit myttyyn pyyhkeen reunalle ja autoin rakkaani biksujen yläosat pois, raskaat d-kupin rinnat heilahtivat esiin. Tunsin kihelmöintiä alavatsassa, pientä jähmettymistä ehkä havaittavissa haaroissa, työkalut ovat kuitenkin sen verran pientä kokoluokkaa, että pieni jäykistyminen ei haittaa, itse asiassa ihan hyvä vain, tuumin. Rakkaani asettui makuulleen viltille, aloin levittämään aurinkoöljyä selällä, käteni vaeltelivat pitkin selkää seuraavaksi pepulla ja sitten jo kohti takareisiä ja pohkeita.

Nousin takaisin ylöspäin ja jäin pyörimään pepulle, stringibiksujen leopardikuvio upposi kauniisti tuon täyteläisenpyöreän pyllyn uumeniin. Jatkoin pyllyn hieromista entistä intensiivisemmin, annoin sormieni vaellella pakaroilla hivuttaen niitä lähemmäs ja lähemmäs pyllynreikää.

Juuri kun saavutin kohteen, Anitan käsi puuttui peliin. Itse olisin kovasti kiinnostunut tuosta toisesta reiästä, mutta sinne minulle ei koskaan ollut näiden viiden vuoden aikana suotu lupaa — sääli.

Lopetin öljyn levittämisen ja aloin seuraavaksi rasvaamaan itsenäni. Samalla tiirailin ympäröivää rantaa. Lähelle meitä oli asettunut todennäköisesti paikallinen, ehkä noin 30 vuotias, atleetti.

Vaikken itsekään ollut huonossa kunnossa, mutta kyllä tämä herra oli viettänyt selkeästi enemmän aikaa salilla kuin avokonttorissa. Kahvinruskea iho, tummat lyhyet hiukset ja sikspäkki kuin suoraan naistenlehden kannesta. Mies levitteli pyyhettään ja sujautti repaleiset farkkushortsit pois ja aivan kuten arvasin, shortseista paljastui levossakin huomattavan iso kalu.

Muuten paljaaksi ajeltu adonis oli jättänyt pienen, ehkä postimerkin kokoisen, tupsun karvoitusta tuon nahkasapelin tyveen. Mietin, olikohan mies ollenkaan naisiin päin. Harvoin näkee, että miehellä on jopa säärikarvat ajeltu pois. Raskaana heiluvat pallit olivat likipitäen pesäpallon kokoiset, kullin vartta pitkin kulkevat suonet pikkurillin vahvuisia.

Jopa näin heteromiehestä näky oli sanalla sanoen upea. Rakkaani kääntyi selälleen, nosti aurinkolasit otsalleen ja jäi nojailemaan kyynärpäitään vasten, hän katsahti tuota miestä, sitten minua ja lopuksi vielä minun haarojani jossa ehkä erektiossa maksimissaan 15cm ja tällein levossa maksimissaan 4cm tappi lepäsi. Ennen kuin rakas ehti mitään sanoa, totesin herran omaavan melkoisen varustuksen.

Eikä tuota kielletty, miksi kieltämään, tiesin oman kokoni ja tuo espanjalaisherrasmies taisteli aivan toisessa kokoluokassa. Rakkaani katseli ympärilleen ja mietti puoliääneen voisiko hän ottaa alaosansakin pois vai olisiko se liikaa nudistirannallekin. Sanoin että miksi olisi, rannalle oli jo alkanut kerääntymään enemmän ja enemmän väkeä ja moni nainen tuntui nauttivan auringosta täysin alasti.

Anita nousi pystyyn ja alkoi avaamaan biksujen naruja. Olin huomaavinani, että riisumisesta tehtiin jotenkin teatraalinen esitys ja tämän esityksen katsojina toimin sekä minä että tämä iso espanjalaismies. Yleisö piti näytöksestä, espanjalaismies katsoi häpeilemättä naiseni vartaloa, kuin mittailen kuinka se vastaanottaisi hänen valtavaa kyrpää. Rakkaani keikisteli vielä hetken pystyssä ilman alaosia, kuin varmistaen että adonis näkee ajellun pillun ja täyteläisen pyllyn.

Eihän tämä ensimmäinen kerta ollut kun naiseni kiusoitteli viattomia — tai vähemmän viattomia — kaksilahkeisia, mutta nyt kun olimme kaikki kolme alasti ja minä selvästi häviävänä osapuolena tässä nonverbaalisessa kamppailussa tunsin ikävän kouristuksen. Sanoinkin, että miksi sinä nyt noin esittelet itseäsi häpeilemättä tuolle ventovieraalle miehelle? Olen salaa välillä fantasioinut kolmannesta pyörästä suhteessamme. Erityisesti viimeaikoina, kun tuntuu etten yksin pysty voi antamaan naiselleni sitä nautintoa, jonka hän ansaitsisi.

Keskipäivän aurinko alkoi lämmittämään jo miltei tukalan kuumasti, sanoin käyväni pulahtamassa meressä. Kävelin espanjalaisen ohi joka edelleen katseli avoimesti naistani.

Aikani pulikoitua jäin istumaan rantaveteen ja annoin leppoisten aaltojen käydä selkääni samalla kun katselin aina vain vilkastuvampaa rantahiekkaa. Katsoin Anitaa joka korjasi asentoaan viltillä. Hän nosti toisen jalan koukkuun ja levitti hieman jalkojaan haaralleen, varmistaen espanjalaiselle paremman näkymän.

Riettaasti se kaikista pyhin avautui tuolle espanjalaisadonikselle. Tunsin jäykistyväni, katselin kiihottuneena tuota kiusoittelua jota edessäni tehtiin. Anita vain lisäsi vettä myllyyn, hän levitteli öljyä päällensä, kaatoi sitä vatsalleen ja antoi sen valua nivusia ja paljasta pillua pitkin viltille, pyyhki sormellaan valuvaa öljyä sipaisten ehkä hieman liian irvokkaasti paljasta pilluaan, adonis oli noussut istumaan nojaten toiseen polveensa ja samalla kääntäen rintamasuunnan suoraan naiseeni.

Näin hänen jo velttonakin huomiota herättävän suuren peniksensä selvästi turvonneen ja tulipunaisen terskan ilmestyneen osittain esiin. Terska oli iso kuin espanjalainen tomaatti, suonikas jättiläinen nytkähteli rytmikkäästi sojottaen puolijäykkänä rakkaani paljasta, öljyistä lovea kohti.

Espanjalainen ei tuntenut mitään häpyä hän nai jo katsellaan rakastani. Oma erektioni oli alkanut myös todenteolla vahvistumaan, pistoolini oli jo täydessä iskussa. Nousin merestä ja lähdin kävelemään vilttiämme kohti, olin jo niin kiimassa etten antanut erektioni häiritä, kävelin ylpeänä vilttiämme kohti. Istahdin tyynesti vaimoni viereen, kävin makuulleni ja annoin kyrpäni sojottaa espanjan pilvetöntä taivasta kohti.

En tiedä mikä minuun meni, mutta sanoin aivan suoraan että oli niin helvetin kiihottavaa katsoa kun sinä keikistelet tuolle isomunaiselle adonikselle. Niin kai meidän sitten piti kutsua, en kerennyt edes sanomaan mitään kun Anita jo viittoili miehelle, että tule tänne. Adonis katsoi meitä ilmeellä joka jo kertoi, että tämä oli odotettavissa. Hän oli niin itsevarma, että tunsin itseni kääpiöksi tuon miehen rinnalla. Hän nousi pystyyn, nosti pyyhkeensä ja shortsinsa maasta ja lähti kävelemään meitä kohti, jättimäinen kyrpä puoli kovana alaviistoon sojottaen.

Nyt näin tuon komeuden vielä paremmin, väittäisin että kokoa oli puoliseisokissakin jo 20cm tai enemmän. Mies istahti Anitan eteen ja toivotti meille hyvät päivät espanjalaisittain korostetulla englannilla. Anitan katse harhaili miehen kyrvällä ja pieni puna oli noussut hänen poskilleen. Kysyin herran nimeä ja heitin jotain muutakin jään rikkojaa, ollaanko sitä lomalla vai vapaa päivää viettämässä?

Mies kertoi nimekseen Jose ja sanoi olevansa työttömänä ja viettävänsä päivät täällä rannalla loikoillen. Me kerroimme olevamme avopari suomesta ja että olimme saapuneet tänne eilen illalla ja kaksi viikkoa pitäisi täällä rannalla nautiskella lomasta.

Jose nyökkäili vastaukselleni kokoajan kuitenkin katsellen vuoroin Anitan rintoja ja vuoroin öljyistä pillua. Adonis jatkoi puhetta, sinulla on kaunis vaimo — korjaan avovaimo. Rykäisin nyrkkiin ja totesin, että kyllä, kyllähän tuota on mukava katsella. Anita oli koko tämän ajan vain tuijottanut Josen jättimäistä kyrpää sanomatta juuri mitään. Nyt Anita kuitenkin avasi suunsa ja sanoi tälle muukalaiselle ettei meidän seksielämämme mitään kovin viriiliä enää ole.

Jose kysyi Anitalta mitä tarkoitat, Anita jatkoi, että olemme olleet jo viisi vuotta yhdessä ja seksielämä on hiipunut siihen, että rakastelemme korkeintaan kerran viikossa. Olin jotenkin nolostuneena, mutta edelleen kiimaisena tästä kaikesta näytelmästä ja alastomista vartaloista.

Heitin kuin ohimennen, että ehkäpä Josen pitäisi näyttää mallia kuinka naista pidetään tyytyväisenä espanjalaisittain. Jose katsoi meidän kummallisella kielellä käytyä keskustelua.

Anita vaihtoi englanniksi ja sanoi Joselle, asumme tässä lähellä, pitäisikö meidän lopettaa tämä pikkutuhma alastomien vartaloidemme esittely, pukeutua ja siirtyä asunnollemme katsomaan mitkä näköalat meidän parvekkeelta aukea? Ainakin molemmat herrat näyttävät olevan valmiita ja samalla Anita katsahti molempien haaroihin, minun pikkuveitikka oli kivikovana 15cm tappina ja Josen verisuonien koristama jättiläinen näytti edelleen pidättäytyvän siinä puolistondiksessa jossa se oli jo vaikuttava näky sinällään.

Jose myöntyi ehdotukselle eikä minulle taidettu jättää tässä muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä tämä erikoinen ja varsin äkkinäisesti tullut tilanteen muutos. Keräsimme tavarat rantakassiin ja puistelimme Anitan kanssa pyyhkeen, Jose katseli pyllistelevää Anitaa ja veti repaleisia farkkushortsejaan jalkaan ja sulloi pyyhettään pieneen selkäreppuun. Lähdimme kävelemään kohti nudistirannan porttia.

Jose avasi meille portissa olevan oven ja kohteliaasti pyysi Anitaa astumaan toiselle puolelle. Samalla Jose kevyesti työnsi Anitalle pepusta vauhtia ja heti perään katsahti minuun kysyvästi, en osannut muuta kuin hymyillä takaisin.

Jatkoimme kävelyä turhia puhelematta kohti rantatöyräällä olevia vanhoja kiviportaita, nousimme portaat rantakadulle. Ylitimme rantakadun ja kävelimme asuin talomme sisäpihan poikki hisseille. Hissi oli valmiina paikalla, astuimme sisään ja hurautimme vitoseen.

Kaivoin hetken rantakassia etsien asuntomme avainta, sieltähän se viimein löytyi. Kaikki oli edelleen hiljaa, tilanne oli kaikille ehkä hieman outo, ainakin minulle ja Anitalle. Ilmastoinnin viilentämä huone tuntui mukavalta paahtavaan aurinkoon verrattuna. Kävelin suoraan jääkaapille ja kysyin Joselta ottaisiko hän vettä, olutta ei valitettavasti ollut tarjota kun ei edellisenä iltana jaksettu lähteä enää käymään kaupassa.

Jose sanoi, että näin on hyvä. Tässä vaiheessa Anita otti asiasta ohjat, hän sanoi meille, että ottakaapa herrat vaatteet pois, eihän me äsken rannallakaan vaatteet päällä oltu. Samalla hän alkoi viekotellen riisumaan omia bikineitään ja kesämekkoa pois.

Anita katse oli kokoajan nauliintuneena Josen vartalossa tai tarkemmin sanoen kyrvässä. Kun olimme riisuneet itsemme alasti, Anita käveli pylly keinuen kohti terassia pyytäen meitä seuraan.

Seisoimme kaikki parvekkeella, alasti, katsoen edessä siintävää merta, lokit kirkuivat jossain korkealla. Eikö ole Jose upeat näköalat? Minähän sanoin, Anita visersi. Hän katsoi meitä molempia ensin silmiin, sitten rintakehään ja lopuksi sinne joka Anitaa todennäköisesti eniten kiinnosti. Joselle levisi leveä hymy kasvoilleen, hän otti kyrpänsä käteen ja alkoi vetelemään käteen hitaasti, hieman pitkän mallinen, tulipunainen terska tuli nyt kokonaan esiin. Anita huokaisi raskaasti ja kehui Joselle hänen kokoaan.

En ole tuollaista jättiläistä nähnyt kuin joskus pornoleffoissa. Anita kääntyi katsomaan minun tomerana seisovaa tappia, otti siitä kiinni ja teki pari edestakaista liikettä. Anita katsoi vielä kerran minua, nyökkäsin rakkaalleni ja Anita siirsi kätensä minun kalultani Josen kalulle. Hän jatkoi Josen aloittamaa hidasta runkkaamista, Anitan sormet eivät edes yltäneet Josen kalun ympäri. Minun tapista ei näkynyt Anitan käden ympäriltä kuin terska, Josen jätistä Anita pystyi ottamaan kaksin käsin kiinni ja vielä jäi vartta näkyviin.

Josen kalu kasvoi kasvamistaan ja se alkoi olemaan jo täydessä juhlakunnossa, Anita veti kätensä ihan Josen kyrvän juureen, Anitan kyynärvarsi oli yhtä pitkä kuin Josen komeus täydessä seisokissa. Taitaa 30cm olla lähempänä totuutta, mietin. Mennäänpä sisälle ettei kaikki naapurit näe sanoi Anita. Kävelimme sisälle, Anita kävi keskelle sohvaa istumaan ja me miehet tulimme hänen molemmin puolin. Vastas puhelimeenki meillä ollessa että on tullu naisiin: Oli toisille naapureillekki kehunu tuon vierailun jälkeen että nyt on muuttanu naapuriin sellanen pillu että ja melkeen irtos hällekki Mä en vaan sellasta kipinää huomannu missään välissä: Juo ku sieni ja päissään aina pyytelee kessulle.

Sääliks käy sen lasta, semmosta menoo välillä. No tää poika rikko meijän ikkunan portaikosta ja mä oon nyt juhannuksesta asti oottanu että millon tää ikkuna tulee jonka setä naapurin herra sano ostavansa. Sanoin sillon että ei mitään kiirettä, kunhan ennen lumentuloo saan sen ikkunan. Nyt avauduin tuossa pihalla lumitöitä tehdessä herralle muutamalla kauniisti valitulla sanalla.

Aihe vapaa ' , aloittaja OnniKeiju , Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa. Nyt laski tämän pillun pisteet naapurin isännän silimissä. Sillon ku muutettiin tänne ni naapurin isäntä tuli suurinpiirtein väkisin sisälle naisiin.

Ihasteli kaikkia että kuinka nättiä täällä on ja kuinka nätti mä oon ja kuinka nättejä lapsia mulla on. Vastas puhelimeenki meillä ollessa että on tullu naisiin: Oli toisille naapureillekki kehunu tuon vierailun jälkeen että nyt on muuttanu naapuriin sellanen pillu että ja melkeen irtos hällekki Mä en vaan sellasta kipinää huomannu missään välissä: Juo ku sieni ja päissään aina pyytelee kessulle.

Sääliks käy sen lasta, semmosta menoo välillä. No tää poika rikko meijän ikkunan portaikosta ja mä oon nyt juhannuksesta asti oottanu että millon tää ikkuna tulee jonka setä naapurin herra sano ostavansa.

Sanoin sillon että ei mitään kiirettä, kunhan ennen lumentuloo saan sen ikkunan. Mies oli vaatinut, että hän omistaa talosta 51 prosenttia ja Marjo 49 prosenttia. Mies oli erittäin tarkka rahasta, jota kyllä riitti. Kaikki kuitit pienistä ruokaostoksista alkaen olivat kirjoissa ja kansissa. Tarpeen tullen kansio kaivettiin esiin. Mies pyysi, että Marjo jäisi vuorotteluvapaalle Satakunnassa sijainneesta työpaikastaan, jotta Marjo voisi asua myös arkisin Pirkanmaan kodissa.

Mies lupasi pitää huolta pariskunnan taloudesta, kun Marjon tulot pienenivät. Yllättäen rahasta tuli vähemmän riitaa. Väkivalta oli sekä henkistä että fyysistä.

Marjo kertoo, että miehellä oli tapana odottaa häntä pimeässä huoneessa ja öisin hän seisoi makuuhuoneen oviaukossa ihan kuin odottaen oikeaa hetkeä käydä käsiksi. Marjo tajusi, että miehen nuukuutta voisi käyttää häntä vastaan. Marjo oli palannut porilaiseen työpaikkaansa syksyllä ja hänellä oli näin ollen asumismenoja myös Porissa. Mies kuitenkin vaati Marjoa maksamaan isompaa osuutta Pirkanmaan asunnon ylläpitokuluista.

Marjo ehdotti, että hän voisi maksaa enemmän ylläpitokuluja, jos mies ostaisi hänen osuutensa talosta. Mies mietti pitkään, mutta suostui lopulta. Talvella Marjo pakkasi laukkunsa riidan päätteeksi ja lähti Satakuntaan. Hän vaihtoi nimensä ja vaihtoi numeronsa salaiseksi. Tavaransa hän haki, kun mies oli ulkomailla työmatkalla. Vielä nykyisinkin näen painajaisia. Kun herään, niin katson ovelle, että seisooko se mies siinä. Poliisille tai viranomaisille hän ei uskaltanut ilmoittaa missään vaiheessa, koska miehellä on sekä rahaa että vaikutusvaltaa.

Jälkeenpäin Marjo sanoo, että eniten häntä harmittaa se, kun kukaan ei varoittanut häntä. Ainakin miehen sisko tiesi mistä on kyse, koska Marjo ei ollut ensimmäinen. En kyllä tiedä olisinko uskonutkaan.

Nuo loppuun palamiset toki auttavat selittämään huonoa käyttäytymistä. Ongelma voi myös olla siinäkin, että polttaa itsensä loppuun koska luulee väärin, että toinen valehtelee, asettaa toiset naiset tärkeämmäksi tai olemalla välinpitämätön. Vaikeasti mustasukkainen kun saattaa näin ajatella, vaikka totuus ei olisi lainkaan niin. Siinähän se ymmärtämisen vaikeus onkin. Minuakin tällainen tapaus vei melkein vuoden verran. Minun kohdallani kävin lopulta onneksi hyödyttömäksi ja toinen kiinnostavammaksi.

Mutta hämmentäväähän se oli kun jotakuinkin paria viikkoa aiemmin olisi halunnut yhteisiä lapsia, naimisiin ja kaikki äärettömän hienoa. Kertomus on valitettavan tuttua. Narsistinen ihminen ei tuhoa vain parisuhteita vaan yleensä koko narsistin ympäristö on hänen toimialuettaan. Työpaikka, sukulaiset, joskus satunnaisesti kohdatut ihmiset. Narsistin teot vaikuttavat, jopa hänen kuolemansa jälkeen. Vaikutusvaltainen narsisti saa aikaan kaaoksen, jonka selvittelyyn menee kauan.

Narsistit ovat kuitenkin aika arkoja ihmisiä ja luonteeltaan heikkoja. He ovat yleensä niin vahvoja kuin heidän suojelijansa. Narsistin uhri on ikäänkuin lasivankilassa, josta ulospääsy vaatii valtavia ponnisteluja. Marjonkin tapauksessa tulee ensin mieleen miksi ei heti lähde, mutta kuten kirjoituksesta näkyy, niin taloudellinen tilanne sitoo, pelko ja toivo ehkä siitä, että tapahtuu muutos tai teko oli ohimenevä.

Valitettavasti suomalainen oikeusjärjestelmä on hyvin sokea narsisteille ja heidän toiminnallaan. Vaikka laki antaisi mahdollisuuksia toimia, niin Suomalaisen oikeustoiminnan heikko tila johtaa siihen, että liian moni uhri ei saa apua ja joutuu vielä tukalampaan tilanteeseen, jos yrittää hakea apua.

Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua. Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle.

Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen: Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Narsisti tuhosi Marjon elämän: Tai niin hän ainakin kuvitteli, ennen kuin elämä muuttui jokapäiväiseksi selviytymistaisteluksi. Pelissä olivat sekä terveys että omaisuus.

En ollut ikinä kuullut Anitan huutavan noin härskejä, ehkä siihen ei ole ollut tarvetta. Harvoin näkee, että miehellä on jopa säärikarvat ajeltu pois. Rakkaani totesi, että oli aina halunnut käyttää stringimallisia bikineitä, kuten käytti samanmallisia alusvaatteitakin, mutta koki ne bikineinä vielä suomalaisilla uimarannoilla liian rohkeiksi. Hän vaihtoi nimensä ja vaihtoi numeronsa seksi video videochat. Pyöritin kieltäni Anitan klitorista ympäri, tunsin, että klitoris oli niin turvoksissa, että se räjähtää kohta.

0 thoughts on “Pillua naapurilta nettikauppa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *