chicos tikkurila a

Kysyttiin, että otatteko alkunachot, jotka kuuluvat kaikkialla vastaavissa ravintoloissa aterian yhteyteen, mutta täällä niistä perittiin maksu. Hampurilaiset olivat kuivia ja kylmiä Yllättävän rauhallinen terassi ruokapaikkana, vaikka perjantai-iltana oltiinkin. Kanapurilainen oli kyllä hyvää, mutta colesaw lämmintä ja bataattiranskalaiset kuivia, kylmiä ja mauttomia. No hyvät burgerit ja muutenkin siistiä mukava palvelu!!! Samaa kaliberia kuin muutkin saman ketjun tsikosit!!!

Tarkoituksemme oli käydä syömässä paikallisessa kivassa ravintolassa lauantai-iltapäivänä klo 17,mutta palvelu oli niin hidasta ettemme päässeet alkujuomaa pidemmälle. Ihan kivasti ruokailijoita, mutta runsaasti pöytiä vapaanakin, mutta kun vartin odottelun jälkeen ei kysyttyedes ruokatilaustamme, vaikka ilmoitimme tulevamme syömään, päätimme lähteä muualle.

Henkilökunta ja paikka ihan mukava, Mielestäni ruoka on kohtuuhintaista ja aina ollut hyvää ruokaa kun olen käynyt. Palvelu on pelannut hyvin ja tarjoilijat ovat aina tulleet kysymään että maistuuko ruoka. Burger viikkojen aikana on saanut hyviä hampulaisia mutta on niitä aina muutenkin menussa. Väljä, hiljainen ja erittäin ystävällinen henkilökunta toivottavat tervetulleksi. Evästeiden avulla TripAdvisor parantaa käyttäjäkokemuksia. Lue lisää tai muuta asetuksia.

Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Grilli Vantaa — ravintolat: Italialainen Vantaa — ravintolat: Kahvila Vantaa — ravintolat: Pikaruoka Vantaa — ravintolat: Pizza Vantaa — ravintolat: Sushi Vantaa — ravintolat: Välimerellinen Vegaaniravintoloita Vantaalla Suositut ruokalajit Vantaa: Kaikki tallentamasi paikat löytyvät täältä Omat matkat -osiosta.

Haluamme tarjota asiakasomistajillemme vain parasta. Siksi onkin jälleen aika nostaa esiin uudet ja herkulliset asiakasomistajaviinit. Chico's Tikkurilasta löytyy tykki, jonka voit varata oman porukkasi kisakatsomoksi! Chico's Tikkurila Best burgers in town! Vuonna perustettu Chico's on vuosien myötä muuttunut paljon, mutta se ei ole milloinkaan unohtanut juuriaan. Makumatka Pohjois-Amerikan ja Meksikon rajan kautta on päätynyt aurinkoiseen Kaliforniaan ja texmex on saanut uutta twistiä fresh mexican -annoksina.

Tätä päivää ovat myös tuoreet ja raikkaat kasvis- ja vegaaniruoat, joista olemme erityisen ylpeitä. Big hampurilaisen, pihvit olivat onnistuneesti kypsennettyjä ja lisukkeet maissintähkää myöten oikealla kypsyys asteella.

Tarjoilija oli kuitenkin tyly ja alkupalana ostettut maksulliset nachot olivat yksi vitsi, kippoon oli laitettu nachoja juuri sen verran että pohja peittyi. Hyvä ja asiallinen palvelu, mutta ruoka oli pettymys. Pienehköt annokset, ylihinnoiteltua ja kokilla hieman liian innokas maustekäsi chilin kanssa.. Poikaystäväni lautaseltq puuttuivat kasvikset ja annoksemme olivat haaleita.. Chicoksen hampurilaisten pihvit ovat vaihtuneet johonkin halpaan teollisuusmoskaan, josta ei saa selvää ovatko possua vai nautaa.

Aikoinaan Chicos oli ok paikka pikaiseen casual dinneriin, kun teki mieli burgeria tai muuta perusmättöä, mutta nyt laatu on heikkoa, että saa meidän perheeltä jäädä väliin jatkossa.

Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta yli 20 arvostelua. Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin.

Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä. Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan.

Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi. Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä vaikka se olisikin melko vaikeaa emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut.

Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden. Oma profiili Muokkaa profiilia Kirjaudu ulos. Arvostele ravintola Muokkaa tietoja Tämä on minun ravintolani. Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat. Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta. Ruokalista Lounaslista Lounaslista ravintolan nettisivulla.

Arvostelut 12 Arvostele ravintola Yli 2 vuotta vanhat arvostelut Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin. Fanit 0 Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen. Asematie 11 , Vantaa - Reitti

chicos tikkurila a Arvostelut 12 Arvostele ravintola Yli 2 vuotta vanhat arvostelut Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin. Kirjaudu sisäänniin saat matkapäivityksiä ja voit lähettää chicos tikkurila a muille matkailijoille. Tule nauttimaan kanssamme kaupungin parhaat burgerit, mehevät pihvit, rapean raikkaat salaatit ja suussa sulavat jälkiruoat. Väljä, hiljainen ja erittäin ystävällinen henkilökunta toivottavat tervetulleksi. Kerro meille sijaintisi niin voimme näyttää sinulle sopivimmat ravintolat. Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Coleslaw oli mautonta, sipulirenkaat ja varsinkin ranskalaiset olivat todella ylikypsiä.

0 thoughts on “Chicos tikkurila a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *