eroottinen sensuelli hieronta

Kysyi sitten lopuksi, että onko se normaalia, että naisasiakas haluaisi koskettelua intiimistäkin paikasta. Vastasin että en ole asiaan kiinnittänyt huomiota. Ja vastaus on, että aika helposti tuntuu kiimapillut kostuvan, jos niin haluan. Tätä tapahtuu kyllä edelleenkin aika harvoin, mutta hiljattain oli tällainen tapaus.

Ulkomaalaistaustainen nainen tuli toka kertaa hierontaan, ja ilmoitti ettei halua pyyhettä ylleen koska oli niin kuuma. Kysyi, että onko ok jos riisuu kaikki vaatteet pois. Vastasin, että jättää pikkarit jalkaan jos ei halua pyyhettä ylleen.

Tein perushieronnan, enkä todellakaan hieronut edes pakaroita mitenkään yliaktiivisesti. Lopuksi asiakas kääntyi selinmakuulle, ja hieronta jatkui niskan hieromisella sekä rintalihasten yläosan käsittelyllä. Nänneihin, tai edes nännipihaan en koskenut, eikä se kuulukkaan hierontaan.

Aivan hieronnan lopulla asiakas kysyi paljonko hieronta-aikaa on jäljellä, tämä sen jälkeen kun olin hieronut etureidet. Sanoin, että vain muutama minuutti sillä vartin päästä tulee uusi asiakas, ja pitää siivota paikat.

Asiakas kysyi, että osaanko hieroa alavatsaa, sillä se oli heidän kotimaassaan normijuttu. Kun hieroin navan, missä oli napakoru, ja stringien välistä aluetta ns kasiliikkeellä, tämä asiakas veti kylmmästi stringit puoliväliin etureittään.

Sulki silmänsä, ja odotti. Siinä oli edessä täysin sheivattu posliinipillu. Turvonneitten häpyhuulten vierellä iho punoitti hiukan merkkinä siitä, että sheivaus oli tehty luultavasti juuri ennen hierontaa tulemista.

Ei siinä sormettamista tarvittu. Laitoin keski- ja nimettömän sormen kiimanesteitä valuvien, turvonneitten häpyhuulten väliin, enkä painanut sormia kuitenkaan syvälle sisään. Asiakas vain pumppasi pillunlihoillaan painetta etenkin keskisormen ympärillä, ja laukesi alle minuutissa.

Lopuksi kiitti ja pyysi saada pukeentua rauhassa. Jätin asiakkaan hierontahuoneeseen, ja painelin toiseen huoneeseen pesemään käteni. Tämä latinokaunokainen maksoi hieronnan, ei tippiä! Tänään ko asiakkaan stringit sitten löytyivät työpöytäni alimmasta laatikosta.

Pakko myöntää että en ikinä aikaisemmin ole runkannut kenenkään pikkareihin, mutta nyt ei voinut mitään. Pienet stringit eivät kyllä pystyneet estämään sperman syöksemistä käsille ja vatsalle. Ja toivon, ettei tähän tule kommenttia, että valejuttu tai fantasia. Voitte lukea yksityiskohtaisempia juttuja esim herkku. Tantrahieroja Löytyisikös Etelä-Pohjanmaan alueelta asiaan perehtynyttä tantrahierojaa? Ei kaikki kiihotu,kostu hieronnassa ja sekin on normaalia.

Sairasta todellakin tuo aloittajan viesti. Miehet, jotka valittaa ettei naiset halua tai kostu tai mitä eivät vaan osaa hieroa Nainen on kokonaisuus kuten mieskin. Itse ainakin hieron ja hyväilen miestä kaikkialta ja suutelen nännejä ja puren kupeista Aina ei tarvitse kalua olla tunkemassa joka paikkaan ensimmäisenä.

Kun nainen saa kunnon hierontaa ja suuhoitoa sekä tuntee itsensä halutuksi Toki aloittajan tarina oli vähän työetiikan vastainen, mutta ei se iihan mahdotonta ole. Olen minäkin työkavereiden kanssa pannut taukohuoneissa, jos on ollut aikaa, kiireessä olen sitten vaan ottanut suihin ja mies on sormettanut tai hieronut muuten.

Nainen ei ole pillu, usein naista "pilluna" pitävät miehet haluavat kyllä itse suuseksiä ja hipelöintiä, hierontaa ja ties mitä "romanttista paskaa" siihen penetraation ympärille, mutta eivät ole valmiita kohtelemaan naisia kokonaisuutena ja palvomaan heitä samalla tavoin kuin olettavat naisen "luonnostaan" palvovan heidän penistään ja vartaloitaan sekä mieltään.

Johtopäätös hierojaksi hakeutuu siis pääasiassa pervot tyypit ainakin miehistä. Seksi on niin monipuolista ja kaikkia erilaisia tapjoa on nauttia siitä. Minä hieronihan oikeesti usein vaimoani hieron myös reidet ja hän useimmiten kiihoittuu ja hieronnan jälkeen nautimme seksistä.

Samoin kun hän hieroo minut kokonaan ja lopuksi nautimme seksistä. Teemme eroottist ahierontaa myös ystävillemme tottakait ilman seksiä. Hekin nauttivat hieronnastamme ja saavat orkkuja. Eipä hierojan ammatissa pitäisi tämmöistä sattua JA jos tapahtuukin niin ei siitä ainakaan pitäis netissä kirjoitella! Sana koskee lääkäreitä ym.

Netissä ei kannattaisi kehua retostella kyseisillä jutuilla. Tuomita saa, jos siltä tuntuu ja siitä on ihan turha alkaa kiukuttelemaan kenenkään, niinkuin muutama edellä mainittu tekee. Hierojan työhön ei kuulu minkäälaiset seksipalvelut ja hierojalla pitää pystyä pitämään itsensä kurissa ja käyttäytymään asiallisesti.

Huomaan muutamista edellä olevista viesteistä pervoja olevan liikeellä, todella säälittäviä tapauksia nämä. Fiksuin tapa seksiä on harrastaa on kahden kesken, sen kumppaninsa kanssa, ilman mitään kehumis retosteluita tai mitään netissä kirjoituksiakaan. Täysin pölkkypäät, vinksahtaneet syyllistyy moiseen. Seksi orgasmeineen on kahden välinen asia, eikä se kuulu minnekään kirjoituspalstalle. Niin se koskee myös miesasiakkaitakin. Onkos minun vika, ettei muut naiset pysty pitämään itseään kurissa ja käyttäytymään asiallisesti ja onkos sekin minun vika,ettei heidän seksielämänsä ole kunnossa?

Tässä taas näkee miten sulkeutunutta porukkaa täällä pohjolassa asuu, kaamoksen keskellä.. Mitä helv3ttiä sillä on väliä, jos hieronnasta joku saa kicksejä, ja hieroja siitä innostuu? Jos molemmista tekee hyvää, niin so what.

Eiköhän tämä elämä ole tehty elettäväksi. Kukaan ei kuole, jos molemmat saa seksuaalista nautintoa hieronnasta. Ymmärrän täysin, että hierojan on oltava korrekti, eikä hieroja saa millään tavoin osoittaa seksuaalista mielenkiintoa asiakasta kohtaan. Jos asiat sujuvasti johtavat toiseen, ja molemmille se on ookoo, niin miksei? Itse olisin varmasti mukana, jos hieroja edes vahingossa vinkkaisi toista silmää En tykkää yhtään Ei ole sulkeutunutta porukkaa. Vaan asiallisesti käyttäytyvää porukkaa.

Hieronta ei ole seksuaalisen nautinnon tarkoitus. Sen avulla rentoutat vartalon kireät lihakset, mutta se auttaa myös saavuttamaan syvemmän yhteyden hierojan ja hierottavan välille. Eroottinen hieronta on vielä astetta tavallista hierontaa intensiivisempi kokemus, sillä sen tarkoituksena on saavuttaa aistillinen yhteys ja vahvistaa intiimiä yhteenkuuluvaisuutta. Käytä eroottista hierontaa kiihottavana lisänä tai osana esileikkiä, jossa käytätte kunnolla aikaa toisenne lämmittelyyn, tutustumiseen toistenne vartaloihin ja uudenlaisen läheisyyden saavuttamiseen.

Tarkoitus on keskittyä koko vartaloon ja sen moniin erogeenisiin alueisiin, eikä pelkästään toistenne intiimialueisiin. Hierontaöljy on tietysti tärkeä osa hierontakokemusta. Siinä ei kannata säästellä, sillä se tekee kokemuksesta huomattavasti miellyttävämmän teille molemmille. Kädet liikkuvat vartalolla sulavammin sekä suurien liikkeiden että pienten, pyörivien liikkeiden aikana ilman että on tarvetta pysähtyä välillä. Voitte toki käyttää muitakin ruumiinosia kuin vain käsiä — huulet ja kieli tulevat ensimmäisinä mieleen, ja niiden avulla onkin helppo luoda aistillista tunnelmaa.

Useimmat nauttivat kaulan ja korvien hyväilystä. Eroottinen hieronta menee hieman syvemmälle. Käytä öljyä ja hyvä tovi aikaa kaulan ja hartioiden kevyeen ja pehmeään hierontaan. Anna sormiesi kartoittaa kevyesti myös kumppanisi kasvoja. Kuljeta niitä silmien, nenän ja huulien yli.

Huomioi myös korvat ja korvalehdet hieromalla ja hyväilemällä niitä kevyesti. Voit lisäksi hengittää ja puhaltaa niihin, sekä nuolla ja näykkiä niitä lempeästi. Jalat ja kädet kokevat eniten rasitusta päivän mittaan, joten ne ansaitsevat rakastavaa huomiota hieronnan aikana.

Hiero jokaista sormea erikseen pyörivillä liikkeillä. Käytä vähän enemmän voimaa hieroessasi kämmentä ja kämmenselkää. Suukota jokaista sormea ja anna kielen kärjen kulkea jokaisen uurteen ja nivelen yli.

eroottinen sensuelli hieronta

Eroottinen sensuelli hieronta -

Hoidon voi myös tilata puhelimella ja maksaa Forssassa paikan päällä. Eroottinen hieronta menee hieman syvemmälle. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. Lopuksi asiakas kääntyi selinmakuulle, ja hieronta jatkui niskan hieromisella sekä rintalihasten yläosan käsittelyllä. Toivotan iloisia ja tyydyttäviä hetkiä hellän hieronnan parissa! Toista kymmenen pyörityksen verran, sitten nosta käsi ja taputa häpyhuulia kevyesti kymmenen kertaa noin sekunnin välein.

Eroottinen sensuelli hieronta -

Näin se menee Asiat eivät saa johtaa toiseen, jos niin käy, niin huono homma. Ja lopuksi… Siinä vaiheessa kun olet käyttänyt kunnolla aikaa sivelläksesi, hieroaksesi, hivelläksesi, hyväilläksesi ja suukottaaksesi kaikkia kumppanisi vartalon ihania ja tuntoherkkiä alueita ja olette molemmat sopivasti lämmiteltyjä, voit siirtyä intiimialueille. Lue eroottinen sensuelli hieronta Valitse valikoimastamme sopivaa rentoutumista hieronta ja varaa aikasi joko soittamalla tai kirjoittamalla meille. Pyöritä kättä kevyesti pienessä ympyräliikkeessä. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Hieronta ei ole seksuaalisen nautinnon tarkoitus. Taputusten ei kuulu sattua, joten älä läimäyttele, vaan napauta kevyesti. Löytyisikös Etelä-Pohjanmaan alueelta asiaan perehtynyttä tantrahierojaa? Fiksuin tapa seksiä on harrastaa on kahden kesken, sen kumppaninsa kanssa, ilman mitään kehumis retosteluita tai mitään netissä kirjoituksiakaan. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Sivele vatsaa vain kevyesti.

0 thoughts on “Eroottinen sensuelli hieronta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *