omakuva alaston eläin porno tarinat

Olethan jo liittynyt Lilyn ystäväksi Facebookissa? Lisäisin listaan myös mustavalkokuva taiteilijan ja sen joka käyttää kaikki kuvat hipstamaticissa seepita-asetus sekä "tupakka tekee musta taiteellisen"-miehet. Huumori on vaikea laji ja tällä kertaa mentiin valitettavasti enemmän sinne ei niin hyvän maun puolelle ja itsestäänselvien stereotypioiden luettelointiin.

Jutun otsake oli ihan hauska, mutta itseäni olisi ainakin kiinnostanut enemmän juttu, joka olisi kirjoitettu pilkettä silmäkulmassa ja hyvässä hengessä.

Enemmän siihen suuntaan, että "tämä kolahtaa kovaa, jos olet tällainen". Eikä niin, että "ehdottomasti pysy erossa". Ne joiden kuvan takana näkyy sotkuinen asunto purnukoita, vaatteita, kamaa jos jonkinlaista , hei haloo ei kiinnosta tulla siivoamaan.

Ei ihme että ovat sinkkuja: Hauska juttu, nyt aloin bongailee miespuolisten kavereideni kuvia FB: No mutta kertokaa millainen sen sitten pitää olla, jotta kuva iskee fanipostisuoneen. Ihan muuten vaan kysyn.. Hmmm, entäs mitä ne naisten Mulle on oikeestaan ihan sama mitä siinä ihmisen kohdalla on kuvassa. Ketään ei voi kuitenkaan sen mukaan lokeroida. Paras kuva on persoonallinen, mutta omaa luonnetta ja minää kuvaava.

Persoonallinen ei tarkota tekotaiteellista posetusta, vaan se pitää tulla luonnostaan. Niin, minua kiinnostaisi myös kuulla millainen profiilikuva kertoo hyvää miehestä. Sitä tikulla silmään jonka kattilaa soimaa, vai miten se nyt menikään..? Hyvä kysymys millainen on hyvä kuva mietin nyt miespuolisia kavereita. Oon samaa mieltä Manuelan kanssa, itse tykkään ylipäänsä mahdollisimman aidoista ja teeskentelemättömistä kuvista, joissa ihminen näyttää itseltään.

Tosin boheemille tyypille voi sopia boheemit kuvat, pääasia, että kuva kertoo jotain oikeaa persoonasta. Kommenttina aiheeseen kuva, joka löytyi Riemurasiasta: Mun mielestä tää oli hauska: Seksi sinänsä ei heidän ajattelussaan ollut hyvää tai pahaa, filosofi Malin Grahn sanoo.

Stoalaisuus edellyttää järkevät ja hyvin perustellut syyt seksille. He eivät olisi aiheuttaneet teolla mielipahaa itselleen, toiselle eivätkä muille. Stoalaisten moraalifilosofia ei kummunnut auktoriteettien rajoituksista tai säännöistä. Suuntauksessa jokainen pyrki kehittämään itse itsensä moraalisesti mahdollisimman hyveelliseksi niin makuuhuoneessa kuin muuallakin. Hyvin radikaalia oli se, miten vähämerkityksisinä he ylipäätään kokivat sukupuolisuuden ja seksuaalisuuden.

Näiden ei ajateltu mitenkään vaikuttavan ihmisen rationaalisiin kykyihin. He olivat hyvin tasa-arvoisia: Stoalainen filosofi Musonius Rufus jopa vaati tytöille ja pojille samanlaista kasvatusta ja koulutusta, mikä ei nykyäänkään ole itsestään selvää.

Seksuaalisten impulssien valtaan heittäytymistä kritisoineet stoalaiset saattavat vaikuttaa tylsimyksiltä. Toisen kunnioittamiseen ja henkilökohtaiseen moraaliseen harkintaan perustuva pohdiskelu olisi silti hyödyllistä nykyäänkin. Kulttuurimme on hyvin seksualisoitunutta. Syntyy helposti käsitys, että mitä nuorempana ja mitä useamman kanssa seksiä harrastaa, sen parempi.

Stoalaisittain voisi olla hyödyllistä miettiä, millainen luonne minulla pitäisi olla, jotta voin parhaiten olla kunnioittava toista ihmistä kohtaan. Sukupuolisuuden kysymykset ovat kiehtoneet Grahnia filosofina alusta alkaen.

Se, miten sukupuolisuus ohjaa ajatteluamme, on aina ajankohtainen, yhteiskunnallisesti ja henkilökohtaisesti merkittävä teema. Kurttila otti kantaa asiaan Toukofest-tapahtumassa Jyväskylässä keskiviikkona. Kyseessä on kehon intiimialueiden vastentahtoinen koskettelu, yhdyntään pakottaminen tai painostaminen sekä tavaran tarjoaminen vastineeksi seksistä, Kurttila muistutti. Koululaisten seksuaalinen häirintä ja väkivalta ovat hälyttävän yleistä.

Jo tuolloin häirinnästä ja väkivallasta kertoivat eniten ammattikoulujen tytöt. Viime vuoden kyselyssä ammattiin opiskelevista tytöistä jo joka kolmannes ilmoitti joutuneensa seksuaalisen väkivallan kohteeksi joskus tai toistuvasti.

Lukiolaistytöistä näin vastasi joka neljäs ja peruskoulun yläluokkalaisista joka viides. Kurttilan mukaan aikuisten tulisi puhua yhä varhaisemmin lapsille seksuaalisen väkivallan todellisuudesta SUOMEN ammattiin opiskelevien liitossa Sakki ongelma on tiedostettu hyvin. Aiheesta on yritetty jo aiemmin herättää keskustelua. Hyvä, että Kurttila puuttui asiaan. Sillä meidät on huomioitu aika heikosti tässä asiassa, Sakki ry: Hän uskoo, että tyttöjen seksuaalinen häirintä ammattioppilaitoksissa on hyvin pitkälle piiloilmiö, joka on syvällä toiminta- ja tapakulttuurissa.

Ahdistelun uhriksi joutuvien tyttöjen on vaikea puhua kokemuksistaan. Myös ammattioppilaitosten opettajat voisivat olla aktiivisempia. Olemme huomanneet, että he ovat aika välinpitämättömiä, Fedotov kertoo. Fedotov arvelee, että syynä on ammattioppilaitosten maskuliininen ja hitaasti muuttuva tapakulttuuri. Monet opiskelualat ovat perinteisesti olleet sukupuolijakaumaltaan miehisiä. Ammattioppilaitoksissa seksuaalinen häirintä on useammin fyysistä kuin esimerkiksi lukioissa.

Sellaista kähmintää, Fedotov sanoo. Myös seksuaalisen väkivallan juridisesta puolesta pitäisi puhua enemmän. Se on rikos ja voi olla yksilön kasvun kannalta hyvin merkittävä asia, hän muistuttaa. Sakki ry pyrkii puuttumaan ammattioppilaitosten kiusaamisongelmiin esimerkiksi Normit nurin -kampanjalla. Hän katsoi minua mustin silmin, ne olivat kuin yöllinen metsä, joka palaa.

Särjin tänään kauneimman ruukkuni, itkin sitä katkerasti. Katri Vala, kokoelmasta Sininen ovi, Joka päivä hän hipaisee Joka päivä hän hipaisee hississä huomaamatta Joka päivä hän hipaisee pöydässä pöydän alla Joka päivä hän hipaisee katsoo muualle Joka päivä hän hipaisee käsi vain sattumalta taputtaa kuin halpaa lehmää Kopiohuoneeseen en koskaan mene yksin En yksin varastoon En jää yksin osastolle Joka päivä hän hipaisee katsoo muualle Joka päivä hän hipaisee käsi vain sattumalta taputtaa kuin halpaa lehmää Ja minun ruumiini ei ole enää minun Ja minun lanteeni ei enää minun Ja minun rintani ei minun, ei minun Ja minun ruumiini on kiveä Ja minun lanteeni on kiveä Ja minun rinta on kiveä kivistää Ja kuitenkin kuolisin jos joku huomaisi Sofi Oksanen, kokoelmasta Liian lyhyt hame.

Kertomuksia keittiöstä, Bonnier kirjat, Pieni syntinen laulu Pien ihanaiseni, vuoteellain olet ollut alaston. Minä syntimme muistoa laulussain en kiellä: Ja kun silmäni suljen, päivin, öin näen vartes vieläkin, ihos kuultoa, poveas ikävöin ja syntiä, suloisin. Ja aina, kun olet lähelläin ja suutas suutelen, minä tunnen kanssasi kylpeväin pyhiss aalloissa Gangeksen. Sinä puhdistat, sinä nostat vain, siks syntimme kaunis on. Tytär jumalan, minun vuoteellain olet ollut alaston!

Heleät sonetit Sun sormes eksyi silkkiin puseron, ja myöden antoi solki halkion, ja esiin puhkes olan kukka valkoinen, ja kohos rinta vapauttamista pyytäen. Sun huusi katsees kuuma houkutus: Pian pitsilumi selältäni valahtaa, ei peitä ruumistani enää vaatetus. Pois kuori intohimo vaattehet, ja melkein kiinni silmät utuiset näin sinut, jähmettyneen katsehen ihoni kauneutta ihaillen.

Pian leimui lemmenliekki tulisin, ja käsihisi hiljaa katosin. Uuno Kailas, kokoelmasta Silmästä silmään Marie Under, kokoelmasta Sonetid, Tässä virolaisten runojen antologiasta Puutarhan syksy, suom. Ensimmäinen työpaikkani oli tiskarin pesti punavuorelaisessa trendikapakassa. Olin yökerhoneitsyt, joten moni asia piti oppia kantapään kautta.

Valkoviiniä hain lämminkellarista ja hätkähdin, kun vessassa vedetiin tavaraa naamaan klubilaisella varmuudella. En koskaan allekirjoittanut työsopimusta, ja työnkuvaani minut perehdytettiin huitomalla tiskikoneen suuntaan. Tajusin oitis, että joukossa egoismi ja päihdeongelmat tiivistyvät, mutta jokin selittämätön Punavuoriskenessä kiehtoi, koska jäin ja jämähdin.

Punavuorta kehutaan kulttuurisesti monipuoliseksi, eurooppalaiseksi ja trendikkääksi kaupunginosaksi. Paikallishistoria vilisee viinatrokareita ja prostituoituja, joten sinänsä aivan pöllön alkoholilainsäädännön polkemisen ja henkisen huoraamisen juuret kasvavat syvällä rööperiläisessä maaperässä. Se Rööperi, jonka minä tunnen, on edellä mainittujen cooliustekijöiden lisäksi pateettisen ulkonäkökeskeinen, mukasuvaitsevainen, emotionaalisesti murrosikäinen ja mainettaan tyhmempi.

Vuosien varrella olen huomannut puolustelevani paikallisten käytöstapoja. Kulttuuriin kuulumattomat ihmettelevät, miksi nämä kaikennähneet renessanssi-ihmiset eivät osaa puhua muusta kuin itsestään, kuuntelemisesta puhumattakaan.

Kuulluksi tulee, jos on kyllin aggressiivinen. Parhaimmillaan punavuorelaisten viininlipittämisen ohessa tapahtuva leukojen louskutus on kuin hyvin ohjattua sitcomia: Ei-punavuorelaiset ymmärtävät kyllä konseptin viihteellisyyden, mutta sitä heidän kritiikkinsäkin koskee: Olenkin joutunut myöntämään, että Punavuoressa ei ymmärretä introverttiutta, jollei sitä ole verhottu designvaateparteen.

Y-sukupolven välillä syntyneiden edustajien haukutaan olevan hetkessä eläviä narsisteja. Punavuorelaiset ovat Y-sukupolven airuita, ja ymmärtäähän sen: Ei riitä, että hengataan Roban siisteimmässä remmissä, jos Uudenmaankadun kotibileiden seinäreliefit ovat vielä vanhemmat ja äänentoisto vielä enemmän mittatilaustyötä.

Tässä iänikuisessa säpinän ja kovempien kiksien perässä juoksemisessa on se ongelma, että vielä kaarevammat ripset ja kireämmät paikat tulevat aina ennen pitkää vastaan. Epäilen, että Y-sukupolvelaisten kannattaisi pysähtyä pohtimaan, onko elämän halki, poikki ja pinoon bilettäminen sitten kuitenkaan niin autuaaksitekevää, tai ylipäätään pysähtyä pohtimaan, ihan mitä vain. Punavuorelainen parisuhdekulttuuri on huomionarvoisen alikehittynyttä.

Oikeastaan tulee puhua sukupuolikulttuurista, koska harvoin kaksi baarista toisensa löytänyttä päätyy sitoutumaan.

Tätä selittää yhtäältä edellä mainittu levottomuus ja kokemusten keräily, toisaalta Y-läisen skeptinen suhtautuminen parisuhteeseen. Vaikka tunnemme kaikki toisemme ja juttelemme niidenkin kanssa, joita emme vielä tunne, pidämme tarkoin vaarin siitä, ettei kukaan vahingossa luulisi, että joku merkitsee meille jotakin.

Punavuoren parivaljakot kisaavat kiihkeimmin siitä, kumpi välittää vähemmän. Viime perjantaiyöstä kerrottaessa muistetaan lisätä, että ei tästä mitään tule. Ymmärrän kokemushakuisuuden pari- 6. En ihmettele, että vuotias media-alan matti haluaa kerätä sulkia hattuunsa, kun on kerran kuppiloitten ja kissojen suloiseen kalanmakuun päässyt.

Mutta kun vaihe ei tunnu menevän ohi! Samat naamat tuolla huitelevat, Makian takki vain vaihtuu. Parisuhdetta saa pelätä, koska se on pelottava asia. Mutta siinä mennään metsään, jos ryhdytään downshiftaamaan tunne-elämästä. Onneksi meillä Punavuoressa kuitenkin hyväksytään, täällä elävät sulassa sovussa etniset, seksuaaliset ja kulttuuriset vähemmistöt.

Kaikki ovat samalla viivalla, ja mitä isomman metelin omasta seksielämästään tekee, sitä aidompi tyyppi on. Suvaitsevaisuuden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä: Kyllähän Punavuoressa saa lähteä baariin verkkareissa, kaikin mokomin, etenkin jos verkkarit ovat vintage-adidakset tai jos joku pukeutuu ironisesti.

Mutta se todellisuuden taso, johon ironia viittaa, on pannassa. Käänteistä elämäntaparasismia olisi syytä kaih- taa, sillä kuten tunnettua on, rasismi haittaa aina myös rasistia itseään. Varsinaisia ruudinkeksijöitä näkyy Punavuoren kaupunkikulttuurissa siis aika harvoin.

Heitä on, mutta he ovat jossain muualla kuin varsinaisilla sosiaalisilla pelipaikoilla, sillä toisin kuin suurin osa Rööperin yössä suhivista uskoo, tuloksia ei tehdä ryyppäämällä kavereiden kanssa. Ryyppääminen on rööperiläisille rakasta ajanvietettä, eikä siinä mitään, mutta olisi tärkeä hahmottaa, että ihan sama mitä blogeissa julistetaan, duunipaikkoja ja merkityksellisiä ihmissuhteita ei yleisesti ottaen kannata hakea aamuyön pizzajonosta.

Eräs kollegani sanoi minulle kerran, etten ikinä olisi saanut ensimmäistä työpaikkaani, jos en olisi niin kaunis ja ihana. Hän ilmeisesti viittasi siihen, että taidoillani ei ollut mitään tekemistä työllistymiseni kanssa.

Eikä ollutkaan, sehän oli ensimmäinen työpaikkani; minä pääsin töihin suhteilla, kuten kaikki muutkin. Kokoavasti voin todeta, että Punavuori onkin hyvä paikka niille, jotka eivät loista varsinaisessa substanssiosaamisessa. Tärkeintä on saada elämä kuulostamaan raflaavalta. Seitsemän Punavuoressa vietettyä vuotta näkyy muun muassa siinä, että hän kutsuu itseään kriitikoksi nousuhumalassa jopa Kriitikkoguruksi luonnosteltuaan oheisen, elämänsä ensimmäisen kritiikin ruutupaperille.

Tietyissä olosuhteissa he saattavat vaikuttaa ihmeellisiltä. Todellisuudessa on vain arkista ukkoa ja akkaa tupia täyttämässä. On kuitenkin yksi erikoisuus. Muutama vuosi sitten ylärinteen parakkiin muutti pariskunta Lillen kaupungista.

Ostivat töllin viettääkseen siellä eläkepäivänsä. Rouva oli huonossa kunnossa. Liikkui rullatuolissa tai ei liikkunut ollenkaan. Heitä pyydeltiin kylään erinäisiin iltamiin, mutta eivät tulleet. Kukaan ei koskaan tutustunut heihin. Pari vuotta sitten rouva kuoli.

Hänet käytiin hautaamassa jonnekin Pohjois-Ranskaan, mutta herra palasi. Ja asuu nyt yksin torppaansa. Kukaan tuskin tietää hänen nimeään. Joskus huomaan hänet supermarketissa, kuulen miten hän puuskuttaa. Hän on täyteläisen pyöreä ja lyhyt kuin eräs belgialainen makkaralaji. Talvi-iltaisin, kun puissa ei ole lehtiä, näen hänen mökkeröisensä. Jos moraali antaisi periksi, voisi kiikaroida, mitä herra siellä puuhaa.

Huomaan ohi ajaessani silloin tällöin, miten puutarhaan on ilmestynyt uusi tonttu, lyhty, vilkkuvalo, juorupeili tai muu kummajainen. Eräänä lauhana varhaiskevään iltana kävelin talon ohi. Teki mieli mennä nuuskimaan hedelmäpuiden umppuja.

Huomasin mökin pihalla taas uuden koristuksen. Kipsinen delfiini toimitti vaasin virkaa. Ikkunat ja ovet olivat auki. Kappale oli tuttu, vaikka se soitettiinkin huuliharpulla. Jäin väijymään, tunsin itseni varkaaksi. Mutta palkkio oli sen arvoinen. Näin miten nimetön herra istui kukikkaalla sohvallaan, katsoi televisiota, johon oli selvästi asennettu karaoke-ohjelma. Pyöreä herra puuskutti huuliharppuunsa ja yritti pysytellä mukana karaoken jytkeessä. Vaikka herra ja hänen karaokensa olivat eri mieltä sekä rytmistä että melodiasta, tunnistin ikivihreän.

Se oli La Cumparsita, tango, jonka alkuperäiset, Matos Rodriguezin kirjoittamat sanat on ikävinä unohdettu: Kurjuuksien kulkue editse raihnaan laahustaa Palatessani kotiin tunsin oloni haikeaksi. Hyräilin hiljaa La Cumparsitan kohtalokasta, sykkivää melodiaa. Kevät oli julistettu alkaneeksi, ei trumpetilla vaan huuliharpulla. Teoksesta Apupata, Hannu Väisänen,.

Riippumatta siitä, asuuko suomalainen keskellä metsää, autiolla saarella, kerrostalossa, rintamamiestaloalueella, Savossa, Hämeessä vai Pohjanmaalla, on hänellä lähes aina ikävä naapuri. Yhden naapuri lapioi juuri lumesta aukaistut pihatiet umpeen, raahailee roskalaatikoita pitkin pihoja ja huutelee hävyttömyyksiä aidan takaa. Toisen naapuri piilottelee rajapyykkejä, katkoo pihapuita, vierittelee tontille kiviä ja uhkaa tappaa perheen lemmikit kansallispelivälineellämme pesäpallomailalla.

Kolmannen naapuri kieltää kaiken liikenteen maa-alueellaan pakottaen naapurinsa tuomaan tontilleen noin kottikärrykuormaa parin kuorma-autolastin sijasta. Neljännen naapuri tehtailee poliisille ilmoituksia lasten musiikkiharrastuksista, ruohonleikkurin käytöstä ja koirien haukusta. Vuoden valtiopäivillä hyväksyttiin Jakob Faggotin ajama isojako ainoaksi maanjakomenetelmäksi Ruotsi-Suomessa. Kyläyhteisöt rikottiin ja talot ripoteltiin peltojen pieluksille pitkin metsiä.

Näin tapahtui, jos yksikin kyläläinen sitä vaati. Ja aina löytyi se yksi. Sen seurauksena kadotettiin kyläyhteisöt, joissa ihmiset jakoivat tilaa, aikaa ja omaisuuttaan toistensa kanssa. Yhteiselon sijaan ruvettiin vahtimaan ylävirrasta valuvia kirveenlastuja.

Vaan mikään ei ole ikuista. Viime vuosina virtuaaliset kyläyhteisöt ovat tuoneet ihmisiä taas lähemmäksi toisiaan. Arat suomalaiset ovat hiipineet peltojensa kulmilta tavaran ja palveluiden vaihtopiireihin, harkinneet autojen yhteiskäyttöä ja erilaisia harrasteryhmiä, allekirjoittaneet kansalaisaloitteita, perustaneet kirjallisuus- ja ruokapiirejä sekä oppineet hyödyntämään lukemattomia muita sosiaalisen median tarjoamia mahdollisuuksia.

Etäisyydet ihmisten välillä ovat alkaneet taas kaventua, kun bitit ovat muuttuneet kosketukseksi. Ehkä meitä ei sittenkään ole tuomittu elämään ikuisesti kaukana toisistamme, kinastellen ja riidellen. Ja jonain päivänä se ikävä naapurikin vielä poimii lastukiehkuran rannastaan, ottaa oman työkalunsa ja rientää tarjoamaan nyrkin sijasta apuaan. Kaksi ja puoli vuosisataa siihen meni, mutta ei meitä yksi ruotsalainen Jakob niin vain nujerra.

Seuraavaksi voimmekin sitten jo käydä reippain mielin työstämään sotatraumojamme ja niiden synnyttämää ryyppäämisen, aggressiivisuuden ja vaikenemisen kulttuuria. Yhteishyvä, lokakuu Timo Parvela on Kirkkonummella asuva kirjailija, joka kotipellon reunalta tarkkailee muuttolintuja, peuroja ja muuta maailmanmenoa. Suomalainen palvelu Styleloving pyrkii vakavissaan kansainvälisille markkinoille.

Merkitsen sydämellä lovetan Vagabondin saappaat muotibloggaajan profiilista. Guccin laukku, Samujin neule. Syntyy asukokonaisuus ja vaikka kokonainen virtuaalinen vaatekaappi. Tuotekuvat ovat verkkokaupoista, joihin voin klikata itseni suoraan ja ostaa tuotteet. Tai sitten vain inspiroitua ja jakaa poimintani muiden käyttäjien näkyville.

Toisia käyttäjiä voi esimerkiksi seurata kuten Facebokissa. Suurin palveluista on Hollannissa sijaitseva Fashiolista, jolla on 1,7 miljoonaa käyttäjää maassa.

Suomalaisia käyttäjiä on noin Sen kotimainen vastine Styleloving aloitti helmikuussa. Aloin työstää palvelua, kun oma ostamiseni oli siirtynyt enemmän nettiin, perustaja Helene Auramo sanoo. Auramo on yksi blogipalvelu Indiedaysin perustajista, bloggaaja itsekin. Fashiolistassa on työntekijöitä kaksikymmentä, Stylelovingilla vasta yksi kokoaikainen. Käyttäjiä on Auramon mukaan joitain tuhansia, mutta tavoitteena on kansainväliset markkinat: Mietimme, pitäisikö Stylelovingin olla myös suomeksi, mutta käyttäjiä on jo nyt Yhdysvalloista ja Britanniasta.

Sekä Fashiolista että Styleloving tekevät rahaa affiliate-linkeillä, joihin perustuu osin myös blogien ansaintalogiikka. Jos käyttäjä klikkaa palvelun kautta verkkokauppaan ja tilaa tuotteen, kauppa maksaa siitä palvelulle. Styleloving ei kuitenkaan aina hyödy palvelun kautta tehdyistä ostoksista, sillä käyttäjä voi poimia profiiliinsa tuotteita myös verkkokaupoista, joiden kanssa Stylelovingilla ei ole sopimusta.

Fashiolistan Emilie Sobelsin mukaan bloggaajat saavat sivuston kautta lisää lukijoita, kansainvälistä näkyvyyttä ja yhteyksiä isoihin yrityksiin. Moumou-muotiblogin pitäjä Iina Moukola on jo koukussa Stylelovingiin. Käytän sitä virtuaalisena vaatekaappina, jolla suunnittelen eri asuyhdistelmiä myös blogia varten, Moukola sanoo. Hän pitää siitä, että tuotteita voi vertailla muiden käyttäjien kanssa, mutta affiliate-linkeistä voisi kertoa käyttäjälle jopa selvemmin. Blogini lukijat ovat erittäin tarkkoja kaupallisista kyköksistä.

Jos haluan myöhemmin ostaa Styleloving-profiiliini liittämäni Vagabondin saappaat, siellä ne odottavat. Jari Suominen Viistosti Musiikkitaloa vastapäätä Mannerheimintien toisella puolella on Eduskuntatalo ja aukion toisella reunalla nykytaiteen museo Kiasma. Jos olet väärällä tiellä, et voi löytää perille. Jumala kertoo Raamatussa, miten löydät tien taivaaseen. Raamiksilla tutustumme Evankeliumin väreihin. Nettiraamattu lapsille Maanviljelijä ja kylvösiemen Kirjoittaja: Identiteettiongelmien keskellä minulla ei ollut hajuakaan siitä, kuka minä olen, mistä.

Nettiraamattu lapsille Jeesus parantaa sokean Kirjoittaja: Bible for Children www. Lenita-show veti lehterit täyteen Porissa Sali on aina täysi Julkaistu: Nalle Puh lähti tapaamaan veljeään.

Nalle Puh ja hänen veljensä nauroi itse keksimäänsä vitsiä. Se oli kuka on Nalle Puhin veli. Äänet hiljentyvät kaupungin ja on kiire jäänyt taa. Nyt syttyy tähdet nuo miljoonat jokaiselle tuikkimaan. Ei saa kopioida missään muodossa ilman kirjallista lupaa. Raamatun lainaukset vuoden raamatunkäännöksestä. JOKA -pronomini joka ja mikä Talon edessä on auto. Talon edessä on auto, joka kolisee kovasti. Opettaja kirjoittaa jotain taululle. Tuolla on opettaja, joka kirjoittaa.

Nettiraamattu lapsille Prinssi joesta Kirjoittaja: Nettiraamattu lapsille Tuhlaajapoika Kirjoittaja: Ruth Klassen; Sarah S. Teidän talonne on upouusi. Gepa Käpälä Jännittävä valinta Moikka! Mä oon Gepa Käpälä. Oon 7-vuotias ja käyn eskaria. Siili Iikelkotti ja oravakaksoset on siellä kanssa. Mutta mä oon niitä nopeampi. Oon koko Aparaattisaaren nopein. Saunottiin varmasti yli kaksi tuntia; kiireettä, rentoutuen. Saunan jälkeen tutusti ruokapöydän ääressä, vielä aamutakeissa; Ykkösmiehellä vodka jäillä, minulla raikas ja hedelmäinen sauvignon blanc.

Minun mieheni — vaikkakin harmaantunut ja vähän reissussa rypistynytkin, niin silti niin kovin rakas. Yllätyin itsekin ehdotuksestani; olinhan luvannut sekä itselleni että Ykkösmiehelle että en toistaiseksi tee aloitetta.

Yllätyin myöskin Ykkösmiehen vastauksesta. Jo vastauksessa epävarmuus homman toimivuudesta. Kiirehdin sanomaan, että en välttämättä tarkoita seksiä hah, enpä! Makuuhuoneessa aamutakit lensivät nurkkaan ja pujahdimme peittojen alle ihot kananlihalla meillä nukutaan lähes vuoden ympäri ikkuna auki, eli makuuhuoneessa on aina kylmä. Ykkösmies veti minut syliinsä ja hengitti hiuksieni tuoksua.

Oltiin kauan vain lähekkäin, nautittiin toistemme kosketuksesta. Ykkösmiehen halu heräsi omaani myötäillen, eikä aikaakaan kun puuhastelu oli määrätietoisempaa. Päädyimme rakastelemaan jep, tällä kertaa siitä pornojyystämisestä ei ollut tietoakaan ja kun Ykkösmies saavutti kliimaksinsa täristen ja lähes kyyneleet silmissä, olin onnellisempi kuin pitkään, pitkään aikaan.

Jotenkin outoa, jopa vastenmielistä, että pannaan menemään ilman kondomia kahta ukkoa samaan aikaan Voi pojat, jos kaikki ei olekaan sitä miltä näyttää??? Onko nyt sitten niin pieni riski? Mies on reissutöissä, ja jos joskus matkalla on illan päätteeks baarissa tavannut naisen, päätynyt sänkyyn ilman kortsua, ei ehkä muista, onko käytetty vai ei, jälkikäteen tullut pieni moraalidarra, mutta siitä päässyt yli. Parin kuukauden päästä flunssan oiretta, mutta ei sen kummempaa.

Sen jälkeen kaikki jatkuu ennallaan, mutta jotain pientä turvonneita imusolmukkeita, flunssaa, kuumeilua välillä. Vähän alkaa pelottaa - entä jos? Seksi vaimon kanssa alkaa ahdistaa, ei huvita - entä jos? Testiin ei kuitenkaan uskalla mennä - sillä entä jos? Ja vielä enemmänkin - meillä sentään yksi osapuoli käy säännöllisesti testeissä. Siinä vaiheessa, kun testi olis positiivinen, olis niinsanotusti myöhäistä.

On kuitenkin yksi erikoisuus. Muutama vuosi sitten ylärinteen parakkiin muutti pariskunta Lillen kaupungista. Ostivat töllin viettääkseen siellä eläkepäivänsä. Rouva oli huonossa kunnossa. Liikkui rullatuolissa tai ei liikkunut ollenkaan. Heitä pyydeltiin kylään erinäisiin iltamiin, mutta eivät tulleet. Kukaan ei koskaan tutustunut heihin. Pari vuotta sitten rouva kuoli.

Hänet käytiin hautaamassa jonnekin Pohjois-Ranskaan, mutta herra palasi. Ja asuu nyt yksin torppaansa. Kukaan tuskin tietää hänen nimeään. Joskus huomaan hänet supermarketissa, kuulen miten hän puuskuttaa. Hän on täyteläisen pyöreä ja lyhyt kuin eräs belgialainen makkaralaji.

Talvi-iltaisin, kun puissa ei ole lehtiä, näen hänen mökkeröisensä. Jos moraali antaisi periksi, voisi kiikaroida, mitä herra siellä puuhaa. Huomaan ohi ajaessani silloin tällöin, miten puutarhaan on ilmestynyt uusi tonttu, lyhty, vilkkuvalo, juorupeili tai muu kummajainen. Eräänä lauhana varhaiskevään iltana kävelin talon ohi. Teki mieli mennä nuuskimaan hedelmäpuiden umppuja. Huomasin mökin pihalla taas uuden koristuksen.

Kipsinen delfiini toimitti vaasin virkaa. Ikkunat ja ovet olivat auki. Kappale oli tuttu, vaikka se soitettiinkin huuliharpulla. Jäin väijymään, tunsin itseni varkaaksi. Mutta palkkio oli sen arvoinen.

Näin miten nimetön herra istui kukikkaalla sohvallaan, katsoi televisiota, johon oli selvästi asennettu karaoke-ohjelma. Pyöreä herra puuskutti huuliharppuunsa ja yritti pysytellä mukana karaoken jytkeessä. Vaikka herra ja hänen karaokensa olivat eri mieltä sekä rytmistä että melodiasta, tunnistin ikivihreän. Se oli La Cumparsita, tango, jonka alkuperäiset, Matos Rodriguezin kirjoittamat sanat on ikävinä unohdettu: Kurjuuksien kulkue editse raihnaan laahustaa Palatessani kotiin tunsin oloni haikeaksi.

Hyräilin hiljaa La Cumparsitan kohtalokasta, sykkivää melodiaa. Kevät oli julistettu alkaneeksi, ei trumpetilla vaan huuliharpulla. Teoksesta Apupata, Hannu Väisänen,.

Riippumatta siitä, asuuko suomalainen keskellä metsää, autiolla saarella, kerrostalossa, rintamamiestaloalueella, Savossa, Hämeessä vai Pohjanmaalla, on hänellä lähes aina ikävä naapuri. Yhden naapuri lapioi juuri lumesta aukaistut pihatiet umpeen, raahailee roskalaatikoita pitkin pihoja ja huutelee hävyttömyyksiä aidan takaa. Toisen naapuri piilottelee rajapyykkejä, katkoo pihapuita, vierittelee tontille kiviä ja uhkaa tappaa perheen lemmikit kansallispelivälineellämme pesäpallomailalla.

Kolmannen naapuri kieltää kaiken liikenteen maa-alueellaan pakottaen naapurinsa tuomaan tontilleen noin kottikärrykuormaa parin kuorma-autolastin sijasta. Neljännen naapuri tehtailee poliisille ilmoituksia lasten musiikkiharrastuksista, ruohonleikkurin käytöstä ja koirien haukusta. Vuoden valtiopäivillä hyväksyttiin Jakob Faggotin ajama isojako ainoaksi maanjakomenetelmäksi Ruotsi-Suomessa. Kyläyhteisöt rikottiin ja talot ripoteltiin peltojen pieluksille pitkin metsiä.

Näin tapahtui, jos yksikin kyläläinen sitä vaati. Ja aina löytyi se yksi. Sen seurauksena kadotettiin kyläyhteisöt, joissa ihmiset jakoivat tilaa, aikaa ja omaisuuttaan toistensa kanssa. Yhteiselon sijaan ruvettiin vahtimaan ylävirrasta valuvia kirveenlastuja. Vaan mikään ei ole ikuista. Viime vuosina virtuaaliset kyläyhteisöt ovat tuoneet ihmisiä taas lähemmäksi toisiaan.

Arat suomalaiset ovat hiipineet peltojensa kulmilta tavaran ja palveluiden vaihtopiireihin, harkinneet autojen yhteiskäyttöä ja erilaisia harrasteryhmiä, allekirjoittaneet kansalaisaloitteita, perustaneet kirjallisuus- ja ruokapiirejä sekä oppineet hyödyntämään lukemattomia muita sosiaalisen median tarjoamia mahdollisuuksia.

Etäisyydet ihmisten välillä ovat alkaneet taas kaventua, kun bitit ovat muuttuneet kosketukseksi. Ehkä meitä ei sittenkään ole tuomittu elämään ikuisesti kaukana toisistamme, kinastellen ja riidellen. Ja jonain päivänä se ikävä naapurikin vielä poimii lastukiehkuran rannastaan, ottaa oman työkalunsa ja rientää tarjoamaan nyrkin sijasta apuaan. Kaksi ja puoli vuosisataa siihen meni, mutta ei meitä yksi ruotsalainen Jakob niin vain nujerra.

Seuraavaksi voimmekin sitten jo käydä reippain mielin työstämään sotatraumojamme ja niiden synnyttämää ryyppäämisen, aggressiivisuuden ja vaikenemisen kulttuuria. Yhteishyvä, lokakuu Timo Parvela on Kirkkonummella asuva kirjailija, joka kotipellon reunalta tarkkailee muuttolintuja, peuroja ja muuta maailmanmenoa.

Suomalainen palvelu Styleloving pyrkii vakavissaan kansainvälisille markkinoille. Merkitsen sydämellä lovetan Vagabondin saappaat muotibloggaajan profiilista. Guccin laukku, Samujin neule. Syntyy asukokonaisuus ja vaikka kokonainen virtuaalinen vaatekaappi. Tuotekuvat ovat verkkokaupoista, joihin voin klikata itseni suoraan ja ostaa tuotteet.

Tai sitten vain inspiroitua ja jakaa poimintani muiden käyttäjien näkyville. Toisia käyttäjiä voi esimerkiksi seurata kuten Facebokissa. Suurin palveluista on Hollannissa sijaitseva Fashiolista, jolla on 1,7 miljoonaa käyttäjää maassa. Suomalaisia käyttäjiä on noin Sen kotimainen vastine Styleloving aloitti helmikuussa. Aloin työstää palvelua, kun oma ostamiseni oli siirtynyt enemmän nettiin, perustaja Helene Auramo sanoo. Auramo on yksi blogipalvelu Indiedaysin perustajista, bloggaaja itsekin.

Fashiolistassa on työntekijöitä kaksikymmentä, Stylelovingilla vasta yksi kokoaikainen. Käyttäjiä on Auramon mukaan joitain tuhansia, mutta tavoitteena on kansainväliset markkinat: Mietimme, pitäisikö Stylelovingin olla myös suomeksi, mutta käyttäjiä on jo nyt Yhdysvalloista ja Britanniasta. Sekä Fashiolista että Styleloving tekevät rahaa affiliate-linkeillä, joihin perustuu osin myös blogien ansaintalogiikka. Jos käyttäjä klikkaa palvelun kautta verkkokauppaan ja tilaa tuotteen, kauppa maksaa siitä palvelulle.

Styleloving ei kuitenkaan aina hyödy palvelun kautta tehdyistä ostoksista, sillä käyttäjä voi poimia profiiliinsa tuotteita myös verkkokaupoista, joiden kanssa Stylelovingilla ei ole sopimusta.

Fashiolistan Emilie Sobelsin mukaan bloggaajat saavat sivuston kautta lisää lukijoita, kansainvälistä näkyvyyttä ja yhteyksiä isoihin yrityksiin. Moumou-muotiblogin pitäjä Iina Moukola on jo koukussa Stylelovingiin. Käytän sitä virtuaalisena vaatekaappina, jolla suunnittelen eri asuyhdistelmiä myös blogia varten, Moukola sanoo. Hän pitää siitä, että tuotteita voi vertailla muiden käyttäjien kanssa, mutta affiliate-linkeistä voisi kertoa käyttäjälle jopa selvemmin. Blogini lukijat ovat erittäin tarkkoja kaupallisista kyköksistä.

Jos haluan myöhemmin ostaa Styleloving-profiiliini liittämäni Vagabondin saappaat, siellä ne odottavat. Jari Suominen Viistosti Musiikkitaloa vastapäätä Mannerheimintien toisella puolella on Eduskuntatalo ja aukion toisella reunalla nykytaiteen museo Kiasma. Jos olet väärällä tiellä, et voi löytää perille. Jumala kertoo Raamatussa, miten löydät tien taivaaseen. Raamiksilla tutustumme Evankeliumin väreihin. Nettiraamattu lapsille Maanviljelijä ja kylvösiemen Kirjoittaja: Identiteettiongelmien keskellä minulla ei ollut hajuakaan siitä, kuka minä olen, mistä.

Nettiraamattu lapsille Jeesus parantaa sokean Kirjoittaja: Bible for Children www. Lenita-show veti lehterit täyteen Porissa Sali on aina täysi Julkaistu: Nalle Puh lähti tapaamaan veljeään. Nalle Puh ja hänen veljensä nauroi itse keksimäänsä vitsiä. Se oli kuka on Nalle Puhin veli.

Äänet hiljentyvät kaupungin ja on kiire jäänyt taa. Nyt syttyy tähdet nuo miljoonat jokaiselle tuikkimaan. Ei saa kopioida missään muodossa ilman kirjallista lupaa. Raamatun lainaukset vuoden raamatunkäännöksestä.

JOKA -pronomini joka ja mikä Talon edessä on auto. Talon edessä on auto, joka kolisee kovasti. Opettaja kirjoittaa jotain taululle. Tuolla on opettaja, joka kirjoittaa. Nettiraamattu lapsille Prinssi joesta Kirjoittaja: Nettiraamattu lapsille Tuhlaajapoika Kirjoittaja: Ruth Klassen; Sarah S.

Teidän talonne on upouusi. Gepa Käpälä Jännittävä valinta Moikka! Mä oon Gepa Käpälä. Oon 7-vuotias ja käyn eskaria. Siili Iikelkotti ja oravakaksoset on siellä kanssa. Mutta mä oon niitä nopeampi. Oon koko Aparaattisaaren nopein.

Miten maailmankaikkeudesta tuli tällainen? Tapio Hansson Kosmologia Kosmologiaa tutkii maailmankaikkeuden rakennetta ja historiaa Yhdistää havaitsevaa tähtitiedettä ja fysiikkaa Tämän hetken. Kertomuksen taustatietoja a Missä kertomus tapahtui Getsemane-niminen puutarha, yrttitarha Öljymäellä. TUNTI jälkeen menen syömään. HYLLY päällä on kirja. Me seisomme OVI vieressä. Matka, romaani; Rakkaani kosketa minua, runoja; Apolloperhonen, runoja; Rakastettu leskirouva Gold,.

Akuliinan tarina Herään aikaisin aamulla herätyskellon pirinään. En jaksanut millään lähteä kouluun, mutta oli aivan pakko. En syönyt edes aamupalaa koska en olisi muuten kerennyt kouluun. Nettiraamattu lapsille Jeesus ruokkii ihmistä Kirjoittaja: Nettiraamattu lapsille Jeremia, kyynelten mies Kirjoittaja: Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Sä oot varmaan uusi. Puhumisen tasoja Miten puhun?

Keskustelu itsensä kanssa Puhumisen esteitä Kuuntelemisen tasoja Tahdo kuunnella Kehitä kuuntelutaitojasi. Kertomuksen taustatietoja a Missä kertomus tapahtui Jumalan istuttamassa paratiisissa, joka. Nettiraamattu lapsille Jumala koettelee Abrahamin rakkautta Kirjoittaja: Byron Unger; Lazarus Sovittaja: Kertomuksen taustatietoja a Missä kertomus tapahtui Beersebassa.

Siellä sekä Aabraham, Iisak. Majakka-seurakunta kutsuu, opettaa, palvelee, varustaa, lähtee ja lähettää! Hyvän paimenen matkassa Lähdetään matkaan Tänään lähdetään hyvän paimenen matkaan. Aamulla paimen huomasi, että yksi hänen lampaistaan on kadoksissa.

Tallella on 99 lammasta, mutta yksi,. Kertomuksen taustatietoja a Ajallinen yhteys muihin kertomuksiin Kolmiyhteinen Jumala loi maailman n. Komparatiivi -mpi -mpa, -mma monikko: Samalla Amila harjaa äitinsä paksua, mustia hiuksia. Kuta enemmän tiedät ja kuta paremmin ymmärrät, sitä ankarammin sinua tuomitaan, jollei elämäsi ole yhtä pyhä kuin tietosi on laaja.

Vaikka maailma tuhansine ilmiöineen vetää ihmisen. Viimeinen ateria Jeesus sanoi oppilailleen: Jeesus tarkoitti, että hän kuolee pian. Nettiraamattu lapsille Jumala loi kaiken Kirjoittaja: Bob Davies; Tammy S. Nettiraamattu lapsille Jumalan lupaus Abrahamille Kirjoittaja: Kertomuksen taustatietoja a Missä kertomus tapahtui Tapahtuman paikka on joku kylä Samarian ja Galilean rajalla b Vieraat.

Nettiraamattu lapsille Jeesuksen ihmeitä Kirjoittaja: Tänään on minun syntymäpäivä. Katso, minun lahja on uusi kännykkä. Se on sedän vanha. Unelma Sormiharjoitus 1 2. Tammipuu Sormiharjoitus 2 3. Preesens, imperfekti ja perfekti ennen nyt Neljä vuotta sitten olin töissä tehtaassa. Nyt minä olen lähihoitaja. J Joo, kävin toissapäivänä. Ilonan ja Haban aamu Pariskunnalle tulee Aamulehti, mutta kumpikaan ei lue sitä aamulla: Haba lukee Aamulehden aina.

Amis-Dialogia tehtiin isolla porukalla. Kertomuksen taustatietoja a Kertomuksen tapahtumapaikka Elia otettiin taivaaseen jossakin Jordanin itäpuolella, Jerikon kohdalla.

Kertomuksen taustatietoja a Missä kertomus tapahtui Araratin vuorella. Sen sijaintia ei tarkkaan tiedetä. Ota ja varaa itsellesi omaa aikaa. Mene esimerkiksi kahvilaan yksin istumaan, ota mukaasi nämä tehtävät, muistivihko ja kynä tai kannettava tietokone. Viima Viima Teräs ei ole mikään paha poika, mutta ei hän kilttikään ole. Hänen viimeinen mahdollisuutensa on koulu, joka muistuttaa vähän akvaariota ja paljon vankilaa.

Heti aluksi Mahdollisuuksien talossa. Nuorten osallisuuden toteutuminen Vailla huoltajaa Suomessa olevien turvapaikanhakijalasten edustajien koulutushankkeessa Kokemusasiantuntija Anita Sinanbegovic ja VTM, suunnittelija Kia Lundqvist, Turun. Ystäväsi on lähtenyt lomamatkalle ja pyytänyt sinua kastelemaan hänen poissa ollessaan kukat.

Kun olet ystäväsi asunnossa, rikot siellä vahingossa jonkin esineen. Me lähdemme l Herran huoneeseen "Jumalanpalvelus - seurakunnan elämän lähde Keminmaan seurakunnan ja Hengen uudistus kirkossamme ry: Lennä, kotka, lennä Afrikkalainen kertomus Mukaillut Christopher Gregorowski Lennä, kotka, lennä 5 Muuan maanviljelijä lähti eräänä päivänä etsimään kadonnutta vasikkaa.

Kertomuksen taustatietoja a Missä kertomus tapahtui Genessaretin järvellä b Ajallinen yhteys muihin kertomuksiin c Kertomuksessa. Herra on Paimen Ps. Hän on meidät luonut, ja hänen me olemme, hänen kansansa, hänen laitumensa lampaat.

Jumalallinen kevätaika on koittanut Kiiruhda kaiken luomakunnan edessä ylistämään Jumalasi nimeä ja kaiuttamaan hänen kiitostansa, niin että kaikki luodut virvoittuisivat ja uudeksi muuttuisivat. M istä satuja saadaan Poika ihmetteli: Mene metsään, pojan isoäiti neuvoi. Hän katseli ympärilleen ja huomasi satuja. Nettiraamattu lapsille Pietari ja rukouksen voima Kirjoittaja: Varissuon koulun joulujuhla Tervetuloa! Pieni liekki tänään syttyy talven synkkään pimeyteen. Pieni liekki valon antaa, toivon tuikkeen sydämeen.

Pieni liekki pimeydessä nyt voi olla jokainen. Aurinko nousi ja valaisi Ihmevaaran kaatopaikan. Jostain kuului hiljainen ääni. Ei se ainakaan lintu ollut. Nettiraamattu lapsille Prinssistä paimeneksi Kirjoittaja: Liian pieni asunto Fereshten perheessä on äiti ja neljä lasta.

Heidän koti on Hervannassa. Koti on liian pieni. Asunnossa on vain kaksi huonetta,. Marja on vanhempi kuin Anna. Otatko teetä vai kahvia?

Joki Minä asun omakotitalossa. Talo sijaitsee Kemijärven rannan lähellä. Talon ja rannan välimatka on noin 20 metriä. Tänä keväänä Kemijoen pinnan jää alkoi sulaa aikaisemmin kuin ennen. Ensimmäinen Johanneksen kirje 4. Tämä oppitunti kuuluu opetussarjaan, jossa me tutkimme Uutta testamenttia. Mieletön mahdollisuus Lasten ja nuorten omaistyön kehittämisprojekti Tukea. Tukea lapsille ja nuorille, joiden vanhempi on sairastunut psyykkisesti Mieletön Mahdollisuus -projektin. Kävin eilen Mohamedin luona.

Hän oli taas sairas. Minä kerroin Mohamedille, että myös minulla on pää kipeä. Arvot luovat perustan Filosofia, uskonto, psykologia Integraatio: Tavallinen tyttö Herään taas kerran äitin huutoon. Sanoin äidilleni vaikka ei minulla ei ollut edes mitään. Testiin ei kuitenkaan uskalla mennä - sillä entä jos? Ja vielä enemmänkin - meillä sentään yksi osapuoli käy säännöllisesti testeissä.

Siinä vaiheessa, kun testi olis positiivinen, olis niinsanotusti myöhäistä. Eikä tuo mainittu std edes näy testeissä heti. Koskaan ei tosiaan voi tietää, onko puoliso uskollinen vai ei, mutta jos seksiä harrastaa useamman henkilön kanssa ilman kortsua tai vaikka sen kanssakin , on vastuuta ja fiksuutta käydä testeissä säännöllisesti.

Siis ihan kaikkien - myös Ykkösmiehen, jos vaikka työmatkalla on joskus käynyt vahinko. Ja sen perusteella, mitä hänen historiastaan olet kertonut, tämmöisen vahingon mahdollisuus ei ole ihan olematon. Miten sitä voikin ilahtua näin paljon siitä, että kahdella itselleni täysin vieraalla ihmisellä on keskenään seksiä?! Jotenkin tuntuu niin fantasiakirjoituksilta. Ainakin totuutta muutettu suuresti, nääs senkin pelossa että ykkösmies voi reissuilla ollessaan harrastaaa nettisurfailua.

Aika ei kerta kaikkiaan riitä tähän kaikkeen. Osittain täyttä huuhaata, joko niin, että Nörttipoika on keksitty hahmo huolimatta gaalasta , tai sitten ja veikkaanpa näin , ykkösmiestä ei ole olemassakaan. Ei millään, ei niin millään Hauska ja hyvä tarina, muttei ole kokonaan totta. Ja pelkästään se, että Nörttipoika vastailee oppikirjamaisia vastauksia ja hyväksyy kaiken No johan siellä on salaliittoteoriat äkistelty: D Eipä tuo minua haittaa, usko mitä uskot Menihän tuohon vartti naputella.

On vähän puuduttavaa, kun hyvä kommenttikeskustelu tuppaa nykyään katkeamaan vähän joka välissä näihin salaliittoteoreetikkojen "paljastuksiin". Ja sitten asiaan, kyllä aikuisella työssäkäyvällä koiranomistajalla on aikaa vaikka mihin, eihän kyse ole kuin priorisoimisesta. On mullakin töiden ja kaupassakäynnin ja elukan ja kodin ja miehen hoidon jälkeen aikaa kattoo jokunen jakso HIMYM: Toinen panee Nödee, joku toinen kaivaa napaa telkkarin edessä.

Kivalle tekemiselle löytyy aina aikaa. Lempipuheenaiheisiin kuuluvat proteiinilisät ja rasvaprosentit. Muista myös ilman paitaa poseeraavan astetta pahempi versio: Tästä kuvasta jätkät näkevät, millaisen kissan olen napannut. Söpöä korkeintaan siinä tapauksessa, että olet itse kuvassa. Huolestuttavaa, jos tiedät, että tyyppi on eronnut jo kolme kuukautta sitten.

Erityisen noloa silloin, kun olet flirttailut estotta kyseiselle miehelle työpaikan after workissa. Opin juuri käyttämään Macin kuvanmuokkaustoimintoja. On tietysti ihan vaikuttavaa, että mies on tehnyt niin paljon ajatus- ja poseeraustyötä valokuvaa varten. Hän tulee odottamaan samaa syvällisyyttä keskusteluiltanne, joten älä avaa juttua selittämällä, kuinka liukastuit lounastunnilla koiran jätökseen tai miten vaikeaa sinun on vaikea päättää, kuka on inhokkityyppisi Diilissä.

Nämä huomiot voit toki tehdä ironisesti. Onneksi olkoon - tämä tyyppi on hyvin todennäköisesti sinkku! Ja sitten ne huonot uutiset: Toinen, mutta melko epätodennäköinen vaihtoehto on, että reppana on kerrankin kutsuttu mukaan työkavereiden bileisiin, ja profiilikuvallaan hän haluaa todistaa tapauksen koko maailmalle.

Tyyppi on valinnut tämän profiilikuvan, koska hänestä ei ole olemassa muunlaisia otoksia. Ota yhteyttä vain siinä tapauksessa, että olet itsekin pian lähdössä lautailemaan Alppien varjoisalle puolelle tai omatoimiseikkailemaan safarille. Hän ei tosin välttämättä vastaa kaveripyyntöösi, koska netti ei ehkä toimi sillä vuorenhuipulla, jota hän juuri nyt valloittaa.

Sitä paitsi kuka tahansa voi kopioida profiilikuvani ja esiintyä minuna! Tämä ihminen ajattelee, että söpö lapsuudenkuva tai hauska piirroshahmopotretti herättää enemmän tunteita kuin rehellinen omakuva - tai harhauttaa katsojan ajattelemaan, että kyseessä on kiehtovan arvoituksellinen ihminen.

Ilman paitaa esiintyvän miehen vastakohta, jonka saaminen yhteiskuviin on yhtä helppoa kuin macaron-leivoksesta kieltäytyminen.

Olethan jo liittynyt Lilyn ystäväksi Facebookissa? Lisäisin listaan myös mustavalkokuva taiteilijan ja sen joka käyttää kaikki kuvat hipstamaticissa seepita-asetus sekä "tupakka tekee musta taiteellisen"-miehet. Huumori on vaikea laji ja tällä kertaa mentiin valitettavasti enemmän sinne ei niin hyvän maun puolelle ja itsestäänselvien stereotypioiden luettelointiin. Jutun otsake oli ihan hauska, mutta itseäni olisi ainakin kiinnostanut enemmän juttu, joka olisi kirjoitettu pilkettä silmäkulmassa ja hyvässä hengessä.

He olivat hyvin tasa-arvoisia: Viilipyttymäistä ja järkähtämätöntä kuin heidän filosofiansakin? Nyt minä olen lähihoitaja. Jumala kertoo Raamatussa, miten löydät tien taivaaseen. Se tuli, se tuli, se läheni, läheni! Ei saa kopioida missään muodossa ilman kirjallista lupaa. Näkemistäni Tähdistä se oli armain Miten onnellisin sitä odotin parmain!

0 thoughts on “Omakuva alaston eläin porno tarinat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *